Christinas Sockerkaka i Micropluskannan

2 st ägg

2 dl Strösocker

125 g Margarin/smör

2 dl Vetemjöl

Knappt 1 tsk Bakpulver

Ev 1 tsk Vaniljsocker

Ev garnering 1 dl Sötmandel

 

* Vispa ägg och socker pösigt.
* Blanda mjöl, bakpulver och ev vaniljsocker, vispa ner.
* Smält smör, vispa ner.
* Smöra och bröa micro pluskannan, häll i smeten.
* Grädda i micron i ca 5-6 min på full effekt. (Är det en micro utan snurrplatta, vänd då på kannan efter halva tiden.)

Alternativ Chokladsockerkaka 

2 st ägg

2 dl Strösocker

1 dl vatten

175 g Margarin/smör

2½ dl Vetemjöl

1 tsk Bakpulver

½ -  ¾ dl kakao

 

* Vispa ägg och socker pösigt.
* Blanda mjöl, bakpulver och kakao, vispa ner.
* Tillsätt vatten. Smält smör, vispa ner.
* Smöra och bröa micro pluskannan, häll i smeten.
* Grädda i micron i ca 5-6 min på full effekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0