Christinas hemmagjorda Äppelmos x 2

Äppelmos alternativ 1

500 g Matäpplen

2 msk Vaniljsocker eller ½ Vaniljstång

½ dl Vatten

 Skala äpplen och skär dem i stora tärningar. Häll i alla ingredienserna i micropluskannan. Ställ kannan i mikrovågsugnen i 5 min på 850 W. Rör äpplena och ställ den att kallna.

 Äppelmos alternativ 2

  Ca 10 st Äpplen

Ca 1 dl Socker

 Skala och klyfta äpplena. Lägg dom i micropluskannan. Ställ kannan i mikrovågsugnen i ca 6 min på full effekt. Ta grönsaksstöten och mosa äpplena. Tillsätt sockret.

Tillsätt askorbinsyra – behövs inte om det ska ätas på en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0