Att tillaga Fisk i Iso Duo Servofix
Ånga mindre fiskbitar t ex fiskfilé eller laxkotletter.
1. Koka upp vatten´i en gryta och tillsätt t ex , salt, hela pepparkorn, ättika/citronsaft, timjan, persilja, lagerblad och lök.
2. Lägg fisken i insatsen och häll över den varma fisklagen. Fisklagen ska täcka fisken. Sätt på locket och fisken är färdig efter ca 20 minuter Vid 400g fisk (500 gram=30 minuter.)
Fisken blir hel och fin då den inte kokar sönder. Vitaminer och mineraler samt äggviteämnen finns kvar i fisken, det som annars är svårt att diska bort från kastrullkanten

1. Koka upp vatten´i en gryta och tillsätt t ex , salt, hela pepparkorn, ättika/citronsaft, timjan, persilja, lagerblad och lök.
2. Lägg fisken i insatsen och häll över den varma fisklagen. Fisklagen ska täcka fisken. Sätt på locket och fisken är färdig efter ca 20 minuter Vid 400g fisk (500 gram=30 minuter.)
Fisken blir hel och fin då den inte kokar sönder. Vitaminer och mineraler samt äggviteämnen finns kvar i fisken, det som annars är svårt att diska bort från kastrullkanten
Kommentarer
Trackback